Pris
Kr. 1990,-
ekskl. MVA

Brudd i Brønnservice tirsdag kveld

Etter to dagers forhandlinger valgte et enstemmig forhandlingsutvalg i SAFE å bryte forhandlingene med Norsk olje og gass på Brønnserviceavtalen tirsdag kveld. Det var ikke mulig å komme til enighet om et resultat SAFE kunne godta. Norsk olje og gass krevde omfattende endringer i Brønnserviceavtalen, noe som var umulig å akseptere. Videre ble det økonomiske tilbudet null.

NOG varslet ved  forhandlingsstart krav om  endringer i tariffavtalen knyttet til arbeidstidsordninger, og at satsene for skift og helligdagsgodtgjørelse skulle reduseres, og at skifttillegg ved overtid skulle bort.

– Det virker som NOG har fraskrevet seg ansvaret, og overlater til Riksmekleren å få årets lønnsforhandlinger gjennomført. Vi erkjenner at det er tøffe tider i bransjen, og våre krav var derfor moderate i dette oppgjøret, men vi krever en lønnsutvikling som reflekterer årets frontfagoppgjør og som tar ivaretar våre medlemmers kjøpekraft, sier SAFE-leder Hilde-Marit Rysst.

– Det er skuffende at arbeidsgiverne ikke verdsetter den store innsatsen våre medlemmer legger ned i en svært krevende og tøff tid, framholder Rysst.

 

Social tagging: >

Comments are closed.