Om HMSdirekte.no

HMSdirekte er et norsk selskap som ønsker å til by en enkel, tilpasset og effektiv måte å komme i gang med helse, miljø og sikkerhetsarbeidet i din bedrift. Videre ønsker vi også å gjøre det enklere å fortsette å jobbe kontinuerlig med HMS i fremtiden. I tillegg til HMS kurset og kursbeviset får du også dokumentmaler, dokumentasjon og informasjonssystemer for å innføre et effektivt og ryddig internkontrollsystem.

Vi i HMSdirekte har selv bakgrunn fra ledelse av forskjellige typer bedrifter, og vet hva som er viktig FOR DEG som bedriftsleder. Vi har pedagogisk kompetanse, og har tilrettelagt kurset slik at det skal være både lærerikt og matnyttig.

Vi ønsker å la deg som bedriftsleder tilpasse HMS-kurset til din arbeidssituasjon, og bidra til at du sparer både tid og penger.

Du slipper å bruke verdifull arbeidstid på å sitte i en klam konferansesal og undervises i temaer som ikke har relevanse for din bedrift. Hos oss styrer du framdriften. Det passer utmerket å fordele det på noen kvelder.

Om du føler du har god kunnskap om HMS allerede, og bare trenger den formelle dokuementasjonen, kan du gå rett på vår test.

Vi tilbyr gjennom vår nettbaserte opplæring en fleksibel og konkurransedyktig opplæringspakke.

For bedrifter med behov for det, kan vi tilby et tilpasset system for oppfølging av kurstakere. Ta kontakt for mer info.

Noen av våre fornøyde kunder er:

Organisasjonsnummer

994624687

Postadresse

HMSdirekte
Kapteinsveien 22b
6102 VOLDA