Senket aldersgrense for «Pensjonspraten» single

Ut 2016 senkes nå aldersgrensen for å få SAFEs «Pensjonspraten» til 50 år. Antall samtaler med vår pensjonsekspert er begrenset, så først til mølla-prinsippet vil gjelde. Tilbudet er åpent for aktivt betalende SAFE-medlemmer. «Pensjonspraten» er en samtale med en ressursperson som kan være sparringspartner om dine pensjonsrettigheter og ulike valgmuligheter du kan ha.

Fleksibilitet gir nye muligheter, men det kan også bidra til usikkerhet knyttet til hvilke valg man bør ta. Derfor tilbyr vi nå aktivt betalende medlemmer fra 50 år og eldre en samtale med en ressursperson som kan være sparringspartner i denne vurderingen.  Avtalen gjelder ut 2016.

Spørsmål du kan få svar på er for eksempel:

– Hvordan får jeg vite hvor mye jeg faktisk får i pensjon fra folketrygden og tjenestepensjonen min? – Kan jeg gjøre noe for å forbedre pensjonen min? – Når kan jeg ta ut pensjon? – Hvordan kan jeg kombinere pensjon og jobb? – Hvor lenge kan jeg jobbe?

Du kan også få nyttige innspill dersom bedriften din er i omstilling, og det er, eller kan bli, aktuelt for deg å vurdere en sluttpakke.

Les mer om tilbudet og meld deg på for en pensjonsprat HER