Pris
Kr. 1990,-
ekskl. MVA

Undersøkelse: Hvordan har du det på jobben?

SAFE og Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) sender i disse dager ut en spørreundersøkelse til alle SAFE-medlemmer som har registrert e-post i vårt medlemsregister. Det er svært viktig at alle svarer på undersøkelsen.

Sammen med AFI, Legeforeningen, Lederne, Forskerforbundet, Politiets fellesforbund og FLT har SAFE allerede gjennomført en undersøkelse blant et representativt utvalg av norske arbeidstakere. Resultatet av den undersøkelsen vil bli offentliggjort i Oslo 7. november.

Nå vil vi imidlertid finne ut mer om hvordan våre egne medlemmer har det på jobb. Vi hører og leser i media om varslere som ikke blir hørt, tillitsvalgte og verneombud som straffes når de gjør jobben sin, og ansatte som blir kartlagt og straffet. Og vi vet allerede at ansatte, tillitsvalgte og verneombud har utfordringer knyttet til medbestemmelse.

Resultatene av undersøkelsen vil gi oss fakta om hvor dypt problemene stikker, og forhåpentlig også strategier for hvordan vi best kan møte de utfordringene våre medlemmer gir oss tilbakemeldinger om.

SAFE oppfordrer alle medlemmer til å bruke nødvendig tid til å svare på undersøkelsen når den snart dukker opp i innboksen. Takk for hjelpen!

Social tagging:

Comments are closed.