Pris
Kr. 1990,-
ekskl. MVA

Tilbud på redningsvester

YS-medlemmer som kjøper båt- eller hytteforsikring eller den nye YS Hytteinnbo hos Gjensidige får nå knalltilbud på redningsvester. Det er førstemann til mølla: Maks to voksen- og to barnevester per medlem. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, eller til 15. juni. Det er ca. 14 dagers leveringstid.

Vester

Kjøp en av disse forsikringene, og benytt deg av redningsvesttilbudet:

Båtforsikring med inntil 20 % YS-rabatt

Vår Båt Pluss-forsikring er en av de aller beste i markedet. Nå er den utvidet, slik at du er enda bedre sikret hvis noe skulle skje. Du kan få fabrikkny båt ved totalskade på en nyere båt, og feriegarantien gjelder nå alle planlagte båtturer, inkludert helgeturer.

Hytteforsikring med inntil 20 % YS-rabatt

Vår Fritidsbolig Pluss gir fullverdigaranti og feriegaranti. Hvis hytta ikke kan brukes på grunn av en skade som vi dekker, kan du få inntil 50 000 kroner til en alternativ ferie.

Nyhet: YS Hytteinnbo

Nå har YS forhandlet frem en ekstra rimelig hytteinnboforsikring. Den koster bare 450 kroner for en innbosum på 500 000 kroner og gjelder hytter i Norge. Forsikringen har samme vilkår som YS Innbo, som over 85 000 medlemmer allerede har kjøpt.

Ring 03100 og bestill forsikring og redningsvest i dag! Redningsvestene kan bare bestilles på telefon eller ved besøk på et av Gjensidiges kontorer, samtidig som du kjøper båt- eller hytteforsikring eller den nye YS Hytteinnbo.

Social tagging:

Comments are closed.